Årets hund & Årets unghund

​Klubvinder - Årets Drente 2008 og Årets unghund 2008

Sædvanen tro skulle vi i august kåre årets Drente 2008, hvilket gives til den Drente som har klaret sig bedst ud fra et sindrigt pointsystem. Der gives point for en prøve i hver af følgende kategorier: udstilling, markprøve, apportering, fuldbrugsprøve og spor enten i form af ræveslæb eller schweiss. Derudover gives der også point for HD status og AA status.

For første gang skulle årets unghund kåres. Her gives der point efter samme regler, dog kan alle resultater til hunden fylder 2 år indgå i konkurrencen, men der kan kun indsendes til årets unghund for det år, hvor hunden fylder 2 år.

Som vedtaget offentliggør klubben nr. 1, 2 og 3 hvert år.

Årets unghund 2008:

Nr. 1 Mosehøjs Monfro Holger ejer Johanna Jongstra med 44 point

Nr. 2 Lillebrusens Oscar ejer Allan Kristensen med 39 point

Der var kun disse 2 indsendte til årets unghund, men vi har dog kigget resultaterne igennem og disse 2 var også de 2 hunde med højeste pointantal. Et stort tillykke til begge.

Årets Drente 2008:

Nr. 1 Fogs Ayla ejer Gitte Becker med 63 point

Nr. 2 Bjergvejens Buster ejer John Møller med 54 point

Nr. 3 Mosehøjs Monfro Holger ejer Johanna Jongstra med 44 point

Et stort tillykke til alle 3 hunde. Det skal lige nævnes, at 63 point er det højeste point antal, som titlen er vundet med indtil nu. 

Mosehøjs Monfro Holger​

Fog´s Ayla – DK00196/2004​

Lidt om racen

“Drenten” hører til blandt de stående jagthunde og er en glimrende apportør. Det er en arbejdsivrig hund, men samtidig en god familiehund, som nemt tilpasser sig forskellige situationer.

Har du spørgsmål?

Send en mail til webmaster@drenteklub.dk.

Henvendelser besvares hurtigst muligt.

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

CVR​: 42089648