Årets hund & Årets unghund

Cato Djedda v. d. Ouwelandsche Drevé DKK 13902/98​

​Klubvinder - Årets Drente 2007

For andet år skulle årets drente og tilhørende billede uddeles på familieweekenden. Der var kun indsendt 2 resultatsskemaer for 2007, nemlig på Cato Djedda v.d. Ouwelandsche Dréve og Nørlund Nikita, begge ejet og ført af Klaus Jensen, men så let skulle han dog ikke komme til titlen, så jeg sad og talte point sammen for de drenter, som i 2007 havde været mest aktive i forhold til deltagelse i prøver, udstillinger, apportering og spor. Dette resultat endte med, at Klaus faktisk havde både den bedste og næst bedste drente i 2007. Flot gået.

Cato har opnået 57 point og Nikita har opnået 41 point. Man kan se konditionerne og pointskemaerne på www.drenteklub.dk under fanen nyheder og klubvinder.

Årets Drente 2007 er Cato Djedda v.d. Ouwelandsche Dréve ejet og ført af Klaus Jensen.

Cato har i 2007 bl.a. opnået følgende:

Rask mølle udstillingen: 1. pr. 1. v. BIR og cert

Markprøve Løgumkloster: 2 pr. åben klasse + prøvens bedste hund

Udvidet apporteringsprøve: bestået

Det skal her nævnes, at der kun kan medtages 1 resultat i hver disciplin.

Det var anden gang, at årets drente blev kåret og det har været kendetegnende for både vinderen i 2006 (Rikke Hansen med Soffi) og vinderen i 2008 (Klaus Jensen med Cato), at begge ekvipager har præcenteret drenterne og drenteklubben på fineste maner.


Et stort tillykke fra Drenteklubben

Lidt om racen

“Drenten” hører til blandt de stående jagthunde og er en glimrende apportør. Det er en arbejdsivrig hund, men samtidig en god familiehund, som nemt tilpasser sig forskellige situationer.

Har du spørgsmål?

Send en mail til webmaster@drenteklub.dk.

Henvendelser besvares hurtigst muligt.

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

CVR​: 42089648