​Hanhunderegister

Bestyrelsen har i flere år haft et ønske og plan om at få lavet et hanhunderegister til hjemmesiden. Målet er at tæve ejere, der ønsker deres tæve parret, kan få en oversigt over alle de hanhunde der er godkendte til at foretage parringer, samt de ejere der ønsker at stille deres hanhund til rådighed til parringer.

Hanhunde ejere der ønsker, at stille deres hanhund til rådighed bedes derfor skrive eller maile følgende oplysninger til Sandie Rosenberg, Sdr. Borremosevej 4, 9600 Aars, eller på mail:
hvalpeformidler@drenteklub.dk

  • Hundens fulde stambogsnavn (og evt. kaldenavn hvis det er et andet) og DKK registrerings nummer.
  • Et godt og vellignende foto, som meget gerne må være digitalt/elektronisk. Et billede i profil af hunden er det bedste. Husk det er med til at ”sælge” netop din hanhund.
  • En opremsning af bedste udstillings- og prøveresultater, samt resultat af HD fotografering. Det er ikke nødvendig med dato, sted mv. da der vil blive henvist til DKK’s hundeweb og evt. de årlige resultatlister fra klubben, for mere eksakte oplysninger herom.
  • Kontakt navn, adresse, tlf. nr. samt evt. emailadresse. Det vil samtidig være en godkendelse af at disse oplysninger kommer på hjemmesiden. Denne formalitet af hensyn til Registerloven.

Krav for at få din hanhund i registeret:

  • Hunden lever op til DKK’s stambogsføringskrav for drenterne, hvilket vil sige at hunden skal være udstillet og have opnået præmieringsgrad på minimum good, samt have en officiel HD status, dvs. HD fotograferet og billedet skal være indsendt og vurderet hos DKK.
  • Medlemskab af Dansk Drentsche Patrijshond Klub.
  • Hanhundeejeren forpligtiger sig samtidig til at efterleve de yderligere krav klubben måtte stille, for at hvalpe efter hanhunden kan formidles gennem klubbens hvalpeformidling.

# Klubben påtager sig ikke ansvaret for at oplysningerne i registret bliver opdateret, dvs. sker der udvikling/forbedring af resultater, er det hanhundeejernes eget ansvar at orientere klubben herom.

#Klubben forbeholder sig ret til på ethvert tidspunkt at kunne ændre konditionerne for registret.

Se hanhundene herunder, se også yderligere info på hundewebben.

Vi er startet med de hanhundeejere, der selv retter henvendelse om at stå i registeret og håber selvfølgelig at flere kommer til.

Bjergvejen's Beamer (Ossie), DK10200/2007

​Ossie er født den 18 maj 2007, HD/AD A/0, fri for PRA.

Udstilling: Excellent

Prøver: Markprøve: 3. præmie unghund, pokalvinder.
Schweissprøve 1. præmie 400m/3timer.

Ossie er en skøn arbejdshund, som bare vil fremad i verden.Han har et super udviklet jagtgen. Han bruger virkelig næsen i søget og tager stand for snepper, agerhøns, fasaner. Han har et tilpas bredt hoved, kroppen er let, galoppen elegant. pels er glat og korrekt hårlag.

Ejer: Morten Overgaard og Sandie Rosenberg, Sdr. Borremosevej 4, 9600 Aars, 21781468
drentehvalp@live.dk

Mosehøj's Holger, DK00421/2007


 

​Født den 14. november 2006, HD/AD B/1, fri for PRA 

Udstilling: Excellent.

Prøver: Markprøve unghund 1. præmie, åben klasse 2., præmie, schweiss 400m/3t 1. præmie. Holger har vundet årets unghund 2008.

Holger er en dejlig hanhund, han er godmodig og venlig. Han er en rigtig markhund,
han elsker markarbejde og bruger bredden godt og har en flot galop. Han er i god kontakt
til fører, han er en god jagthund, glad for vand og apportering.

Ejer: Johanna Jongstra og Ole Sørensen, Bjarupgårdsvej 14a, 8600 Silkeborg, bjarupsogard@gmail.com

​Firmainformation

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

CVR: 26123542

adresseinformation

Bjarupgårdvej 14a, Mollerup

8600 Silkeborg

kontaktinformation