Udstillinger​

​​​Dansk Kennel Klub afholder hvert år en række internationale hundeudstillinger for alle racer. For at deltage i en udstilling skal hunden være stambogsført af Dansk Kennel Klub eller - for udenlandsk ejede hundes vedkommende - af en anden organisation, der er anerkendt af FCI (Fédération Cynologique Internationale), som er det internationale forbund af kennelklubber, DKK er tilknyttet.

Du kan i venstre side klikke dig videre til mange forskellige oplysninger om DKK's hundeudstillinger: Udstillingskalender, tilmeldingfrister, dommerlister, hvordan udstillingerne foregår, beskrivelse af udstillingsstederne og en masse andre ting.

Udover udstillingskalenderen til venstre, så henviser vi udstillingsoversigten på det nye HUNDEWEB.DK, som også indeholder de udstillinger som specialklubberne har ansøgt DKK om at måtte holde for deres egne racer. På udstillíngsoversigten på HUNDEWEB.DK finder man også den nye on-line tilmelding til alle DKK-udstillingerne.

Rigtig god fornøjelse!

Online tilmelding

Online tilmeldingerne til udstillinger finder du i udstillingskalenderen på www.​hundeweb.dk

Her kan man tilmelde sine hunde til alle DKK's internationale udstillinger.

Online tilmelding er nem at bruge, fordi man kun skal indtaste registreringsnummeret på hunden.

Herefter viser systemet selv alle oplysninger om hunden, og man skal blot vælge den klasse, man ønsker at tilmelde hunden i.​

​Firmainformation

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

CVR: 26123542

adresseinformation

Bjarupgårdvej 14a, Mollerup

8600 Silkeborg

kontaktinformation