​Jagt & Natur – på Gram slot - den 29. – 30. august 2015 (er afholdt)

Her er klubben repræsenteret sammen med FJD og alle andre stående jagthunderacer og hvor alle klubber deltager med en stand og fremvisning af deres race.

Her kan klubben godt bruge en del flere frivillige som har lyst til at vise deres Drentsche Patrijshond frem, alle som deltager eller hjælper til få gratis adgang til denne begivenhed.

Vi har fået enkelte frivillige til at melde sig men kunne godt tænke sig flere af slagsen.
For mere info

Hvis du kunne tænke dig at opleve dette begivenhed sammen med din familie og jeres hund kan i tilmelde jer til Johanna Jongstra på facebook, mail, sms eller telefon.

formand@drenteklub.dk - tlf.: 20 61 62 92​

Der bliver selvfølgelig også tid til at deltage i alle andre aktiviteter som stå på programmet, imens i repræsentere vores race.

Få jer en hyggelig & lærerig oplevelser sammen med andre drentefolk.

På Gram jagt & Natur er det altid spækket med rigtige gode tilbud til både mennesker & dyr, gør en god handel, mens man er tilstede. Også kan du også deltage i flugtskydning eller sporting, bueskydning, klatrevege, heste ridning og meget mere, god fornøjelse.

Lidt om racen

“Drenten” hører til blandt de stående jagthunde og er en glimrende apportør. Det er en arbejdsivrig hund, men samtidig en god familiehund, som nemt tilpasser sig forskellige situationer.

Chr. Hauchs Allé 16C, 3500 Værløse​

Klik her for rutevejledning

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til webmaster@drenteklub.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

CVR​: 42089648